Vorige | Volgende

Gijsbrecht van Amstelstraat 161 Hilversum

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

Op een uitstekende locatie gelegen winkelruimte (V.V.O. 90 m²) met bovenwoning.
Herkenbare locatie in de levendige winkelstraat "De Gijsbrecht".

De winkelruimte heeft een vloeroppervlak van in totaal 90 m² en is als volgt verdeeld: 73 m² winkelruimte met pantry, toilet en kleine berging (circa 17 m²).

De zelfstandige bovenwoning van 50 m² woonoppervlak heeft de volgende indeling:

Via de winkelruimte trap naar overloop, toilet met douche, woonkamer en 2 slaapkamers, vliering.
De bovenwoning is voorzien van gas c.v.

Bestemming: Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Hilversum geeft aan dat de gronden bestemd zijn voor het gebruik als:
• kantoor, al dan niet met een baliefunctie;
• detailhandel;
• dienstverlening;
• horeca behorende tot ten hoogste categorie A en B van de in de bijlage bij deze regels opgenomen
'Staat van Horeca-activiteiten';


De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

--

Huurbetaling: De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Aanvaarding: Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Waarborg: Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting eventueel vermeerderd met de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst: De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.


Algemeen
Hilversum vormt het centrum van het Gooi met circa 85.000 inwoners en is daarnaast de mediastad van Nederland. De omroepen, de talloze winkels, het onderwijs en de dienstensector trekken veel mensen van buiten de plaats aan. Er zijn verschillende winkelcentra in Hilversum waar consumenten uitgebreid kunnen winkelen. De Gijsbrecht van Amstelstraat kenmerkt zich door haar diversiteit in winkels waar een goede balans aanwezig is tussen landelijke filiaalbedrijven en lokale detaillisten in zowel food-, mode- verzorgings- en interieurbranche alsmede gericht bezochte gespecialiseerde ondernemers.

Het object is gelegen in de levendige en drukbezochte winkelstraat aan de Gijsbrecht van Amstelstraat. Hier zijn ruim 100 winkels gevestigd, variërend van grote landelijke partijen tot gerenommeerde lokale detaillisten. Deze winkelruimte ligt met name tussen de landelijke en lokale ondernemers, waaronder o.a. Albert Heijn, Etos, Bart Smit, Kruidvat, maar ook de Franse bakker, Van Zelst schoenen en andere publiekstrekkers.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkel met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
90 m²
In units vanaf
90 m²
Perceel
113 m²
Energielabel
Klasse B

Kadastrale gegevens

Gemeente
Hilversum
Sectie
L
Perceel
2415
Oppervlakte
113 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object