Schuitema Makelaars
Vorige | Volgende

Langestraat 24 HILVERSUM

Vraagprijs € 1.100.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

HILVERSUM
LANGESTRAAT 24 en SCHERING 2 & 4

Met genoegen leggen wij deze propositie aan u voor. Het betreft een tot voor kort in gebruik zijnde bedrijfs-/winkelruimte in het centrum van Hilversum. Er bestaan gerede mogelijkheden de ruimte te transformeren tot 3 wooneenheden.

Omschrijving
De propositie die wij aanbieden bestaat uit het appartementsrecht in de plint van de TESLA-woontoren in hartje centrum tegenover Hotel Gooiland. Vanwege de centrumligging is het voorzieningenniveau hoog. De locatie leent zich uitstekend tot transformatie van 3 of meer woonappartementen. Het totale oppervlak van de ruimte beslaat circa 435 m². In parkeren is voorzien in de naastgelegen ondergrondse parkeergarage, waarin 5 plaatsen kunnen worden aangeboden.

Object
Kadastrale gegevens: Gemeente Hilversum, N, nummer 8511 A-1 en A-161, 165, 231, 233 en 234.
Het bouwjaar is 2005. Tijdens de bouw is rekening gehouden met een eventuele toekomstige bouwkundige splitsing. De oppervlakken bedragen respectievelijk 139, 114 en 182 m² (BVO; NEN 2580).
Het omzetten van de bestemming Bedrijfsdoeleinden naar Wonen is inmiddels door de gemeente vergund.
De aanbieding is een bijzonder interessante mogelijkheid voor een bouwbedrijf, aannemer en/of ontwikkelaar om de ruimte tot aantrekkelijke woonappartementen te transformeren.

Verkoopproces
De verkoop zal geschieden “As is” en onder voorbehoud gunning eigenaar. De verkoop “As is” houdt in dat koper het object aanvaardt in de huidige technische en bouwkundige staat, onder de juridische, milieutechnische en feitelijke toestand waarin het object zich thans en tijdens levering bevindt.

Disclaimer
De vermelde informatie dient enkel ter informatie aan potentiële kopers te worden verstrekt en is geen prospectus of aanbod. Deze informatie brengt de verplichting voor verkoper met zich mee om verder te onderhandelen met potentiële kopers. Aan de aangeboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Alle vermelde omschrijvingen, afmetingen, beschrijvingen van de toestand, vergunningen die eventueel voor gebruik of uitvoering benodigd zijn, en de overige informatie en specificaties zijn te goeder trouw vermeld. Een (aanstaande) koper kan en mag echter niet op de juistheid en volledigheid van die informatie vertrouwen en dient voor eigen onderzoek zichzelf ervan te vergewissen dat die vermelde informatie juist en volledig is. Schuitema Hoekstra en Van Eck aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade.
Geen enkel persoon werkzaam bij of voor Schuitema Hoekstra en Van Eck is bevoegd om een aanbod te doen of een garantie te geven die verkoper op enige wijze zou binden met betrekking tot de vermelde onroerende zaak. Alle rechtshandelingen tussen Schuitema Hoekstra en Van Eck en een geïnteresseerde partij met betrekking tot de verkoop van deze onroerende zaak, dient te allen tijde door de bevoegde vertegenwoordiger(s) van de verkoper bekrachtigd te worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
435 m²
In units vanaf
114 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Hilversum
Sectie
N
Indexnummer
1
Perceel
8511
 
 
Gemeente
Hilversum
Sectie
N
Indexnummer
161
Perceel
8511
 
 
Gemeente
Hilversum
Sectie
N
Indexnummer
165
Perceel
8511
 
 
Gemeente
Hilversum
Sectie
N
Indexnummer
231
Perceel
8511
 
 
Gemeente
Hilversum
Sectie
N
Indexnummer
234
Perceel
8511
 
 
Gemeente
Hilversum
Sectie
N
Indexnummer
234
Perceel
8511
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object