Taxeren van woningen is een zaak voor experts. 

Alleen Registermakelaars en -taxateurs mogen officiële taxaties verrichten. 

Martin Schuitema en Frank van Beek zijn zowel beëdigd makelaar als Registertaxateur.

Werkgebied: ‘t Gooi- en Vechtstreek.

Taxatierapport (model NVM): Voor taxaties ten behoeve van het verkrijgen van inzicht in de waarde van uw woning ten behoeve van verkoop, een bezwaarprocedure WOZ of successieaangifte is het model "Taxatierapport woonruimte" de standaard. Een uitgebreid, volledig rapport.

Waardeverklaring: Dit is de verkorte versie van een taxatierapport. De uitwerking is eenvoudiger van aard. Zo zijn bepaalde onderzoeken niet nodig en hoeft er geen z.g. “validatie” plaats te vinden. Het is een kort verslag waarin enkele specifieke kenmerken belicht worden. Niet meer, niet minder.

Taxatierapport (model NWWI): Dit rapport wordt verlangd door alle geldverstrekkers en heeft u nodig ten behoeve van de aanvraag van een hypothecaire geldlening. Het rapport wordt gecontroleerd en gekeurd door een onafhankelijk z.g. “validatie-instituut”. Ons kantoor is aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). 

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen worden door het NWWI geaccepteerd. 

Meer weten of een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op: 035-6240651 of mail naar hilversum@schuitemahoekstraenvaneck.nl

Klik hier om een NWWI Taxatierapport aan te vragen